21 Ocak 2017 Cumartesi

Feyyaz Kurtulus

Sac cikarmak icin yeni yöntem 2017


Merhaba blog okurları bugün sizlere saç çıkarmak için yeni bir yöntem anlatacağım bu yazıyı okuyorsanız büyük ihtimal size saç problemi yaşıyorsunuz demektir arkanıza yaslanın ve bizzat kendim tarafımdan uyguladığım bu yöntemi okuyun.

Saç neden dökülür?
Saçlarımız bir çok nedenden dökülebilir stres,hava kirliliği,hastalığa bağlı dökülmeler,iş şartları dolayısıyla sağlıksız kalıp dökülmeler bu liste böyle uzayıp gider biz asıl saç dökülmesi sebebine gelelim gerçekten sıkıntı yaşayacağınız ve durdurmanızın en zor olduğu dökülme genetik dökülmedir buda ailenizden birinin hormanlarını almanız ile başlıyor.

Genetik saç dökülmesini durdurma:
Genetik saç dökülmesini durdurmak için onlarca doğal formül ve yöntemler görmüşsünüzdür eğer dökülmenizi çok önemsiyorsanız eminin bunlardan en az birini denemişsinizdir ama hiçbiri sizi tatmin edecek sonuçlar vermediği için bıraktınız.



Saç çıkarmak için yeni yöntem 2017:
Lafı fazla uzatmadan saç çıkarmak için denemiş olduğum ve sonuç olarak memnun olduğum yönteme geçelim. Bu yöntemin adı Minoxil Forte evet kesin bu ilacın ismini duymuşsunuzdur size bu yazıyı yazmamın sebebi bizzat kendi yorumlarımı size sunmaktır.



Minoxil Forte Nedir?
Minoxil Forte önceleri tansiyon ilacı olacak piyasaya sürülmüş yan etkisi fazla olduğu için piyasadan kaldırılmıştır. Şimdi düşüneceksiniz piyasadan kaldırılacak kadar yan etkisi olan bir ilacı bize önermen doğrumu diye evet doğru çünkü bu ilacın yan etkisi kullanan kişide kıl çıkarmasıydı tansiyon hastaları bunu kullanıyorken bazı bölgelerde kıllanmalar olduğu için gelen şikayetler üzerine piyasadan kaldırılıyor.

Peki sonra ne oldu? ilacın kıllanma yapmasını avantaja dönüştürmek isteyen girişimciler bu ilacı saç problemi yaşayanlar için bir fırsata dönüştürmek istediler yapılan araştırma ve değişimler sayesinde bir çok hayvanın üzerinde denenip sonunda piyasaya sürülmüştür.

Minoxil Forte ne işe yarar?
Minoxil forte ismini minoxil maddesinden almaktadır bu madde damarları genişletiyor saç kaybı yaşayanların ise damarları küçüldüğü hatta kapandığı için saçların döküldüğü araştırmalarla onaylanmıştır.





Şimdi size 7 aylık minoxil maceramı ve sonuçlarını anlatayım.
Saç kaybımın hızlandığı bir dönemde sürekli araştırmalar yapıyordum minoxil forte adında bir ilaç ile karşılaşınca denemekten başka çarem kalmadığı için hemen 1 kutu alıp denemeye başladım.

1.ay:
İlk ay kafayı yiyecek gibiydim saçlarımın dökülmesi dahada hızlanmış elimi her attığımda onlarca saç geliyordu hemen araştırmaya koyuldum ve bunun normal olduğunu söylüyordu herkes ilk ayda zaten dökülmek üzere olan sağlıksız saçları yenilemek için temizliyormuş yani o saçlar belki 1 ayda değil ama 1 senede kalıcı olarak dökülecek olan saçlarmış ve bırakmamaya karar verip nasılsa olan oldu denemeye devam dedim.

2.ay:
Hiç aksatmadan devam ediyordum ve saç dökülmesi normale dönmüş ama hala ilacın bir etkisini görememiştim ilacı kullanmadan önce ne kadar dökülüyorsa ona geri dönmüştüm.

3.ay
İlacın etkisini görmeye başladığım ve umutlanmaya başladığım zamanlardı var olan saçlarım kalınlaştı saç rengim hafif koyulaşmaya başladı artık rahatça şekil alıyordu.

4.ay:
Saçlarım kalınlaştı ve ilk zamanlarda dökülen saçlarım belirgin şekilde çıkmaya başladı

5.ay:
İlk zamanlarda dökülen saçlarım büyüdü ve şakaklarımda ince ince kıllanmalar oluştu bunlar fazladan oluşan kıllardı.

6.ay:
Saçlarımın dökülmesi minimuma indi tamamen durdu diyemem ama normal bir insanın ne kadar dökülüyorsa o kadar dökülüyor ve şakaklarımdaki ince kıllanmalar gittikçe kalınlaşıyor.

7.ay:
Saçlarım bana göre gayet güzel bir çok arkadaşım bunu farketti ve bana sordu ne yaptın diye ince kıllanmalar saça dönüşmeye başladı seyleklikler gitti saçlarım bildiğiniz gürleşti kısaca gerçekten memnun kaldım ve kullanmaya devam ediyorum.

Minoxil Fortenin yan etkileri:
Her ilacın olduğu gibi minoxil forteninde bir çok yan etkisi bulunmakta ben kullandığım 7 ay boyunca karşılaştığım sorunları anlatayım sizlere.
1-İlacı arasıra yanlışıkla kaşlarıma doğru akıttığım için kaşlarımın kenarlarında kıllanmalar oldu siz siz olun saçınızdan başka yerlere değdirmemeye dikkat edin.

2-Bir keresinde duş almıştım ve saçım ıslaktı hazır saçlarıma fön çekicem ilaçtan süreyim dedim o gece 2 saat boğulur derecesinde öksürdüm siz sakın ıslak saçınıza ilacı sürmeyin kurutun sonra sürün.

3-Benim için en kötü madde bu minoxil forte gerçekten saç çıkarıyor fakat kullanmayı bıraktığınızda maksimin 1 yıl içerisinde çıkardığı tüm saçlar gidiyor yani 1 ay falan ara verebilirsiniz ama tamamiyle ilacı kullanmayı bırakamazsınız.

Evet yazımızın sonuna geldik sizlere bizzat kendi tarafımdan denediğim Minoxil Forte tecrübelerimi anlattım umarım yararını görür bana dua edersiniz sağlıcakla kalın.

Feyyaz Kurtulus

Yazar: Feyyaz Kurtulus -

2005'ten bu yana süren sanal alem serüveninde edindiği bilgi ve tecrübeleri paylaşan sıradan bir bilgisayar kullanıcısı...

Emailini Kaydet :

14 yorum

yorum yap
Adsız
Admin
2/14/2017 delete

Merhaba Feyyaz Bey

Daha onceki yazinizi okudum sarimsak ve sut karisimi ile ilgili yazi

Bu ilaci kullanirken diger karisimida kullandiniz mi hani onunda etkisi oldu mu ?
Ondada sac ciktigini yazmistiniz foto birakmistiniz.


Yanıtla
avatar
2/15/2017 delete

Hayır bu ilacı kullanmaya başladıktan 3 ay sonra başka hiç bir karışım kullanmadım sizde kullanmak istemezseniz kullanmayabilirsiniz ama 2 ayda bir falan sarımsak süt karışımını yine yaparbilirsiniz daha iyi etki edecektir.

Yanıtla
avatar
Unknown
Admin
4/26/2017 delete

Kardeş süt karışımını masajdan sonra masaj yapark yediriyimmi yoksa hiç masaj yapmadan karlışımla birliktemi
masaj yapayım

Yanıtla
avatar
Unknown
Admin
5/19/2017 delete

Kardeşim yaklaşık iki aydır minoksil forteyi kullanıyorum . Saçlar gittikçe gidiyor şakaklarim iyice açıldı. Ne yapmam gerek . Doktor da bana kullan bunu dedi irsi dökülme var dedi ama bir yararı yok gbi sanki yardımcı olursan sevinirim . Hala çok dökülme var

Yanıtla
avatar
Adsız
Admin
6/08/2017 delete

proscar kullan

Yanıtla
avatar
Adsız
Admin
6/08/2017 delete

minoxil + finasterid + biotin kullan
05443378145 yardimci olurum kardes ben faydasini gordum benimkide irsi uzulme dedigimi yap

Yanıtla
avatar
Adsız
Admin
11/14/2017 delete

selam arkadaşlar .Adım fırat 30 yasındayım.Minoksiliyaklasık 6 ay kadar kullandım ve dökülmeler azalmış saç kökleri kasıntıyla beraber kafamda kenarlarda hafif tüğlenmeler çıkmaya başlamıstı.Sonrasında işsiz kaldım ve param olmadıgı için haliyle alamadım 8 aya yakın süre kullanmadım. Bu süreçte çıkardıgı az miktarda saçı dökmüş bırakınca dökülmenin 2 katına çıktıgını gördüm.Tepem kullanmadan önce hafif açıkken bırakınca acılma alanı genişledi.2 ay öncesinde yeniden kullanmaya basladım.Anca 1,5 ayda etkisini gösterdi ve dökülmeler baya bir azaldı.saç köklerim kasınmaya basladı ve buda iyiye işaret.Ama tam etkisini baya bi farketmen için 8 ay geçmeli.Bırakmaman gerekli ...505 961 67 02 detaylı bilgi de veririm...

Yanıtla
avatar
Adsız
Admin
12/16/2017 delete

Beyler size tavsiyem doğum kontrol hapı +evigen serumu kullanın şampuanın içine ezip karıştırın serumuda kırın katın içine4 5 yıkamada yeni saçların çıktığını göreceksiniz inşallah

Yanıtla
avatar
Adar
Admin
11/17/2018 delete

Hepsi hikaye ven 9 ay kullandım tüy çıkarıyor saç demeye bin şahit ve 10 gün bıraktım olanda döküldü saç çıkaran bildiğin kıl çıkaran tek ürün var oda Bingöllü fatih denilen adamın şampuan ve losyonu internette baya insan memnun olduğu için denemeye karar verdim ve cok etkili 45 gün oldu suan ufak kıllar çıkmaya başladı araştırın biraz sizde alacaksınız yorumları okuyunca

Yanıtla
avatar
Adsız
Admin
1/29/2019 delete

Ulan tüm saç üle ilgili sitelere yazmışsınız bingöllü fatih ne reklam yapmışsınız valla brovo ekşi sözlüktenten tut youtube instagram ve tüm saçla ilgili forum siteleri blog siteleri helal olsun reklam konusunda iyi çalışıyorsunuz öncesi sonrası paylaştığınız fotoğraflarda öncesinde paylaşılan fotolarda saçlar kısa kullandıktan sonra diyr paylaşılan fotoğraflarda saçlar uzun yani göz aldatmacası

Yanıtla
avatar
3/23/2019 delete

Bu Bingöllü Fatih hakkında biraz araştırma yapacağım iyi veya kötü sonuçlarla ilgili bir makale yazacağım bana kullanıp yararını veya zararını görenler varsa yazarsa sevinirim.

Yanıtla
avatar
Unknown
Admin
6/01/2019 delete

Feyyaz abi çok zor durumdayım kötü günler geçiriyorum çok yardıma ihtiyacım var yani intiharı bile düşünüyorum. özel den ulaşabilirmisin numaram 553 322 2447 mailim ademuresin60@gmail.com

Yanıtla
avatar
codadam
Admin
4/16/2020 delete

Merhaba feyyaz hocam,minoxil forte kullanmaya devam ediyor musunuz?Hala aynı etkiyi görüyor musunuz?Ya da saç çıkarmak ve dökülmeyi durdurmak için başka bir yol buldunuz mu?

Yanıtla
avatar

Yorum yapmak istermisin?