12 Şubat 2016 Cuma

Feyyaz Kurtulus

Saç çıkarmak için doğal yöntem 2016 (işe yarıyor)



Merhaba arkadaşlar gerçekten saç problemi yaşıyorsanız sahsım tarafından denenen bu formülü uygulayın ve yazının tümünü sıkılmadan okuyun. Türkiye ve dünyada 3 erkekten 1'inin sorunu saç dökülmesinden bahsedeceğim. Saç dökülmesi bir çok sebepten oluşabilen bir hastalık ama en kötü sonuçlar doğuran ve önlenmesi oldukça zor olan sebep genetik dökülmedir. Genetik dökülme ailede kel olan birinin hormonlarını almanızdan kaynaklanıyor. Saç dökülmesi için onca yeni förmüller denenmiştir ama kesin bir sonuç malesef bulunamamıştır. Ama bazı yöntemler dökülmeyi minimuma düşürdüğüde tartışma konusudur.

 SAÇ DÖKÜLMESİNİN SEBEPLERİ 2016
Her saç dökülmesi yaşayan erkeğin ordan burdan duyduğu veya bizzat kendi araştırarak elde ettiği bir formülü vardır. Benimde saçlarımda seyrekleşmeler oldu insan ister istemez endişeye kapılıyor ve herşeyi deneyerek kendine bir şifa arıyor,derdi veren Allah şüphesiz dermanıda vermiş bize düşen onu arayıp bulmak ve en önemlisi inanarak dua etmek.

 SAÇ DÖKÜLMESİNE ÇARELER 2016
Yaklaşık 2 yıldır saçlarımda dökülmeler mevcut bir çok bitkisel,kimyasal şampuanlar denedim ama gerçek bir sonuç alamadım. Bir keresinde bitkisel yağlarla bir karışım duydum saçı sıfıra vurunca daha çok işe yaradığını duyunca saçlarımı sıfıra vurdum azda olsa dökülmelerim durdu ama tatmin edici değildi.


 GERÇEKTE SAÇLARIMIZ NEDEN DÖKÜLÜR? 2016
 Şimdilerde düşüne düşüne bir kanıya vardım saçların dökülmesini durdurabilecek bir formül üretmek için saçların neden döküldüğü hakkında bir bilgimiz olmalı ben neden döküldükleri hakkında düşünürken bir uzmana danıştım ve masaj yapmanın saç dökülmesini durdurabileceğini söyledi. Bir gün masaj yaparken saçlarımın döküldüğü kısmın kafamın en sert yeri olduğunu farkettim yani demek oluyorki saç dökülmesi yaşanan bölgenin derisi diğer bölgedeki deriden daha ince kafa tasımız ile gerdin sert derinin arasında kalan saç döklerimize giden damarlar tıkanıp saçlarımızın dökülmesine neden oluyor kanısına vardım.Tabi bunu burda yazabilmek için benim hayal gücümden fazlası olmalı ki insanlara yanlış bilgi vermeyeyim benim tezimin doğru olduğu kanısına varmamı sağlayan şey şimdilerde sıkça konuşulan organik saç ekimi ve organik saç dökülmesini durdurma yöntemi. Bu yöntem karın bölgesinden 100gram yağ alınarak saç dökülmesi yaşanan bölgeye enjekte edilerek çalışıyor yani derinin altına saç köklerini rahatlatacak bir tampon görevi yapıyor ve beslenemeyen saç dökleri enjekte edilen yağdan besleniyor ve yağların arasında rahatça duran damarlardaki kan akışı hızlanarak saçlar eski sağlığına kavuşuyor.

 SAÇLARIMIZIN DÖKÜLMEMESİ İÇİN NELER YAPMALIYIZ? 2016
Şimdi gelelim asıl sorumuza sorunumuzu bulduk şimdi neler yapacağımızı bulalım.Öncelikle saçları en az 3 günde bir yıkamalıyız saç köklerinin hava alması için gerekli.

 Şampuan kullanmayın ! Şampuanlar kimyasallarla donatılmış güzel kokulu fakat saçların düşmanıdır. Şampuanlardan önce sabun kullanılırdı ve saç dökülmesi günümüzdeki kadar fazla değildi.Organik sabunlar alın zeytinyağ özlü vs fiyatları çok uygun sürekli sabun kullanmaya özen gösterin.

Hergün sabah ve akşam olmak üzere 10'ar dakika saç kaybı yaşadığınız bölgeye masaj yaparak kan akışını hızlandırın ve asıl konu burda burayı dikkatle okuyun masaj yaparken ayaklarınızı davana dikin yani baş aşağı durun başınız kalbinizden aşağıda olduğu için masajla birlikte yer çekimi ile müthiş bir kan akışı oluşacaktır (Masajdan sonra kafanızın rahatladığını hissedeceksiniz) Akşam masajından önce saçınıza badem yağı sürün masaj bittikten sonra sabaha kadar badem yağı saçınızda kalsın sabah masajını yaptıktan sonra yıkayın.


 Ayda en az 1 kere 10 diş sarımsağı ezin iyice dövün ve içine 1 yemek kaşığı süt ilave edin elde ettiğiniz karışımı saçınıza masaj yaparak yedirin bir bone takarak 1 saat bekletin ve yıkayın.

 Aktardan veya bölgenizde var ise ısırgan otu temin edin suda kaynatarak demlenmesini bekleyin o su yeşil gibi olacaktır sonra fısfıs kolonya şişesi gibi bir kabın içine dökün aklınıza her geldiğinde saçlarınıza sıkın.

Bol bol su için hücrelerin yenilenmesi kanın yenilenmesi için önemlidir.

 Ve bu formülün en büyük etkenine gelelim Allah'a dua edin El-Şafi ismiyle dua edin şifa isteyin ve bu çabanızı ve duanızı duyan yaradan sizi asla karşılıksız bırakmayacaktır...

 Bu yazdığım saç çıkaran ve dökülmeyi durduran förmülün sonuçlarını maksimum 2 ay içinde göreceksiniz sarımsak ve süt förmülünüde yaparsanız yeni saçların çıktığına şahit olacaksınız Allah hepinize şifa versin...

Feyyaz Kurtulus

Yazar: Feyyaz Kurtulus -

2005'ten bu yana süren sanal alem serüveninde edindiği bilgi ve tecrübeleri paylaşan sıradan bir bilgisayar kullanıcısı...

Emailini Kaydet :

282 yorum

yorum yap «En Eski   ‹Eski   201 – 282 / 282   Yeni›   En yeni»
Özgür polat
Admin
3/19/2019 delete

Sınıf arkadaşım 150 güne yakın kullanıyor beyler bildiğiniz adamın saçı var şuan adı ahmet faruk dolar fırat Üniversitesi'nde 4. Sınıf okuyor okulda meşhur oldu çocuk Bingöllü fatih abiye hayran olmaya başladı herkes hem dürüst adam öyle olmasa bu kadar başarılı sonuçlar çıkmaz oraya yem etmeyiz kimseye

Yanıtla
avatar
Oktay Kartal
Admin
3/21/2019 delete

Fatihin şampuan ve losyonu düzenli kullanın çıkarıyor kendimde denediğim için tecrübe ile sabittir

Yanıtla
avatar
3/22/2019 delete

Hani bi söz var ya "Kelin ilacı olsa önce kendi başına sürermiş" Bu ilaç bulduğunu söyleyen kişi neden halen kel o zaman? Ama güzel reklam, yalandan yorumlarla mesajlarla millete 200 liraya içinde ne olduğu bilinmeyen şeyleri sat bakalım. Sağlık bakanlığı ya da maliye seni yakaladığında ne yapacaksın?

Yanıtla
avatar
Cafer sungur
Admin
3/22/2019 delete

Fatih abi sayesinde çıkmaya başladı saçlar umarım bırakınca dökülmez yine

Yanıtla
avatar
3/23/2019 delete

Bu Bingöllü Fatih hakkında biraz araştırma yapacağım iyi veya kötü sonuçlarla ilgili bir makale yazacağım bana kullanıp yararını veya zararını görenler varsa yazarsa sevinirim.

Yanıtla
avatar
Yalçın kozar
Admin
3/25/2019 delete

Babamın oğlu değil ama gerçekten saç çıkarıyor bazı sahte ürün satanlar kullanıcı kılığına girip olumsuz yorum yapabilir dikkatli olun sahip çıkın fatihe

Yanıtla
avatar
Halil kosumaz
Admin
3/25/2019 delete

Adam paylaştı saçlarını sen hangi alemdesin bu kadar hınç ile yazdığına göre sende rakip firmalardan birisin fatih abi suan yasal başvurular yapıyor hepiniz armudu yediniz kurtulduk sizin gibi sahtekarlardan yedirmeyiz fatihi

Yanıtla
avatar
Gönül acar
Admin
3/25/2019 delete

Adam tam bir anadolu çocuğu losyonunu kullanmadım ama şampuanı 1 buçuk yıla yaklaşık kullanıyorum. Dökülme başta arttı zaten fatih bey kendisi başlangıçta güçsüz saçlar yenilediği için dökülür demişti. Dökülme 2. Ayda durdu ömrüm boyunca kullanacağım dökülmeyi durdurmanın yanı sıra dolgunluk parlaklık veriyor yumuşatıyor birde kepek sorunum var o aklıma geldi şimdi oda ortadan kalktı dediğim gibi losyonu kullanmadım bilemiyorum ama facebook sayfayi takip ettiğim için biliyorum kullanan binlerce insan saç çıkardığını söylüyor zaten göz atarsanız müşterilerin yorumlarını görürsünüz. Herşey bir yana kişiliği bir yana öyle olmasaydı böyle ürün çıkarmak onun harcı olamazdı

Yanıtla
avatar
Saç çıkartan solüsyon
Admin
3/28/2019 delete

Bingöllü fatih allah senden razı olsun yavaş yavaş çıkıyor abi daha 2 ay oldu

Yanıtla
avatar
3/29/2019 delete

Beyler Bingöllünün ürün saç çıkarıyor ama sorulara cevap yok içeriği hakkında. Saç işine kafa yormuş bi abi Bingöllünün ürünü önermiyor. Nedenini şöyle açıklıyor: mavi ürünün alkol proscar karışımı, beyaz ürünün dutas karışımı olduğu gibi bir söylemi vardı ( ürün renk karıştırmış olabilirim :) ).

Ben de kullanmak istiyorum ama doğallık konusunda kesinliğe varsam alacağım. Doğallığı konusunda bana da pek mantıklı gelmiyor açıkçası.

Yanıtla
avatar
Yiğit Can Koster
Admin
3/30/2019 delete

Adam içeriğini paylaştı siz neden heva isteklerinize göre böyle bir şey yazıyorsunuz? Fatih abi sebze meyve bitki karışımını video olarak sunmuştu ayrıca bir çok yerde içerikten bahsetti o abiniz kendince fikir yürütmüştür adamın losyonu ve şampuanı düzenli kullanımda saçları çıkarıyor 9 ay civarı takip ediyorum yan etkide hiç görülmemiş sizin gibi insanlar hakkında video yayınladı kanalında böyle konuşan art niyetli insanlara hitabini dinleyin. Gerçekten çok aşağılık olmuşsunuz

Yanıtla
avatar
3/30/2019 delete

@Yiğit can koster, Öfkenize anlam verememekle birlikte Fatih beyin ürünü yan etki olarak akıl sağlığınıza zarar verdiği düşüncesine kapılıyorum ki inşAllah öyle bir şey yoktur doğuştan bir sorununuz vardır. “Fatih beyin ürününü kullanmak istiyorum” diyorum şüphelerimi dile getiriyorum. Burası Feyyaz beyin aracılığı ile kullanabileceğimiz şeffaf bir platform ve biz bunu değerlendirebilmeliyiz olumlu ve olumsuz yorumlar ile. Siz burada gelmişsiniz insanları sorgusuz sualsiz vücudumuzun en önemli yerine süreceğimiz bir ürünü kullanmaları için manipüle etmeye çalışıyorsunuz. Tavsiyeden bahsetmiyorum dikkatinizi çekerim, manipüle ! Ben burada zaten saç çıkardığı konusunda hem fikirim ama söz konusu olan sağlık!!!

Yanıtla
avatar
4/04/2019 delete

Alkol içesine eczaneden alınan bir kutu proscarı boşaltarak bekleyin birkaç gün içerisinde o çok meşhur mavi renkli ve çok pahalı sözde bitkisel losyonu elde etmiş oluyorsunuz.
Proscar kullananlar içerisinde bulunan östrojen hormonunun erkekler için zararları hakkında bilgi sahibidir zaten, bilmeyenler araştırabilir.
Saç sorununa çözüm arayan forum siteleri üzerinden araklanarak oluşturulan içeriğinde kalıcı hasarlar veren kimyasal hormonlar bulunan bu tarz ürünlerden uzak durun. Birileri para kazanacak diye sağlığınızla oynamayın.

Yanıtla
avatar
m.ersin
Admin
4/04/2019 delete

yorumları en başından beri okudum. herkes ya yeni kullanmaya başlamış yada 2-3 ay kullanıp yorum atmış. Bi Allahın kulu da bir senedir kullanıyorum artık saçlarım çıktı demiyor. 2 sene önce kullanmaya başlayan arkadaşlar neden yorum atmıyor.

Yanıtla
avatar
4/06/2019 delete

Bizzat ürünü kullananlarla konuştum 1 aydan sonra sonuç almaya başlıyorlar ki bu ilerleme küçümsenemez. Akıllarda 1 sene kullanım sonrası bırakılabilir mi tamamen saçımıza kavuşur muyuz var ? Kendi görüşüm olarak böyle bir şey mümkün değil, gerçi saçınızın durumuna da bağlı bir şey olabilir ama, tüm samimiyetimle söylüyorum ürün kullanmadan ister 5 sene kullan yine dökülür. Şu olabilir önceden her gün kullanılıyordu artık 3 günde 1 yada 5 günde1 gibi. Ben de çok merak ediyorum ama bu saç olayını uzun süredir uğraştığım okuyarak tecrübe ettiklerimi söylüyorum.

Aslında ürün gerçekten doğal söylenilen gibi kimyasal alkol karışımı değil ise uzun yıllar acımadan karşılığı verilip alınabilecek bir ürün. Bu arada ben de aldım :), yan etki varsa buradan devam edeceğim.

Yanıtla
avatar
Unknown
Admin
4/19/2019 delete

Mehmet Uçar

Selam sadece süt ve sarımsak formülü nü uygularsak saç çıkar mı

Yanıtla
avatar
Abuzer sun Mardin
Admin
4/30/2019 delete

Fatih abinin losyonu burada 3 yıldan fazladır satılıyor. Saçları çıkarıyor ama dikkat etmeniz gerekiyor. Ben öğretmen olduğum için alıp satamıyorum ama burada baya arkadaşım ve esnaf satıyor. Kimisi etil alkol atarak 2e bölüyor. 2 bölünme de renk hafif açık oluyor 3 ve 4. Den sonra gittikçe açılıyor. Bazıları da eczaneler genel de farklı ilaçlarla yapıp gıda boyası atarak taklit ediyor onlara dikkat edin dürüst toptancıdan alın. Fatih abiden alıp sattığını söylemeyen insanlardan almayın çünkü cogusu çoğaltıp toptan satıyor. Taklit yapanlar da zaten kendileri yaptığı için söylemezler. Bu ürünleri satan çok kişi müşterilerin de burada baya soru n yaşadı çünkü eczaneciler farklı ilaçlarla taklit ettiği için yan etkiler çok oldu. Ama benim tanıdığım en az 40 kişi fatih abiden alıp satıyorlar hiç birine problem görmedim buranin toptancıları genelde fatih abiden alır eczacilar dışarıya satar dikkat etmeniz gerekiyor Mardine yolu düşen arkadaşlar midyatta beni kime sorsaniz tanırlar yemeğimiz çayımız var misafir baş üstüne fatih abenin kıymetini bilin

Yanıtla
avatar
5/02/2019 delete

İzmir ve çevresinde organizasyon firması denince akla gelen ilk şirket isminden de anlaşılacağı gibi İzmir organizasyon firmasıdır. Yapığı işleri kısaca açıklamamız gerekirse, Acilis Organizasyonu, balon susleme, evlilik teklifi, dugun organizasyonu mekanları, tekne kiralama ve catering hizmetlerine imza atmış bulunmaktadır. Sizlerde profesyonel bir organizasyon firmasıyla çalışmak isterseniz bir telefon kadar uzağınızdayız.

Yanıtla
avatar
Adsız
Admin
5/06/2019 delete

Saçım küçüklüğümden beri dökülüyordu. Dökülmemesi ve çıkması bir sürü yol denedim. Saça iyi gelen her şeyi araştırdım. Saçta bulunan keratinle saçımı çıkartayım dedim. İnternette patentli bir şekilde doğal keratin saç bakım seti buldum onu denedim ve saçlarım çıkmaya başladı.

Yanıtla
avatar
Deniz Güven
Admin
5/13/2019 delete

Saçım küçüklüğümden beri dökülüyordu. Dökülmemesi ve çıkması bir sürü yol denedim. Saça iyi gelen her şeyi araştırdım. Saçta bulunan keratinle saçımı çıkartayım dedim. İnternette patentli bir şekilde doğal keratin saç bakım seti buldum onu denedim ve saçlarım çıkmaya başladı.

Yanıtla
avatar
Gürkan öncü
Admin
5/13/2019 delete

Kaan bey bende 1 aya yakın oldu kullanıyorum ufak ufak kıllar belirmeye başladı fatih abi en az 1 yIl kullanın diyor sence ne kadar süre kullanmam gerekiyor

Yanıtla
avatar
Elbetbirgün
Admin
5/19/2019 delete

Bilader bu nedir birileri çikarıyor diyor birileri aman almayın diyor.Ne yapacagımızı şaşırdık.Bildigim bisey varsa minoxil kullanan saclarina şimdiden elveda desin.Ayrıca ben doktora danismayıp seyrek olan yere sarımsak surdum yaktı saçlı olan yeri orası tamamen dokuldu insan ne yaparsa kendine yapar.Fıçı gibi saçım vardı bir minoxil bir sarımsakla işini bitirdim.Simdi uzuntuden ne yapsam boş dünyam yıkildı aanki

Yanıtla
avatar
Unknown
Admin
5/21/2019 delete

arkadaslar iyi arastirin herkes uckagitci olmus durumda laraniz.da emeginizde boşa gitmesin kalin saglicakla

Yanıtla
avatar
Adsız
Admin
5/21/2019 delete

sen neden pahaliya satiosun

Yanıtla
avatar
Unknown
Admin
5/21/2019 delete

birakinca dokulmezse.asil.basari o.zaman dökülürse.minoxilden bi farki olmaz ve gereksiz olur

Yanıtla
avatar
Adsız
Admin
5/22/2019 delete

Kardeşim ben sana inanır gibiyim bak deneyecem cidden çıkıyor mu boşa uğraşmış olmayayım

Yanıtla
avatar
6/08/2019 delete

Neler yapabiliriz?

Öncelikle İzmir Ajans olarak 2004 yılında kurulmuş ve hizmetlerine devam etmekte olan bir firma olduğumuzu, dolayısıyla deneme yanılma değil tecrübeyle hareket eden köklü bir firma olduğumuzu belirtmek isteriz. Genel olarak ürün, hizmet marka ve tantım konularında özellikle sosyal medya, video prodüksiyon ve internet bilişim alanında ve ayrıca fotoğraf çekiminde de tecrübeliyiz. Hizmetlerimize başlamadan önce sizlerin firkirlerini dinliyor, kendi tecrübemiz ve sizin hayalinizdekileri harmanlayıp, fikir alışverişlerinin ardından yol haritamizi belirleyip vaad edilen süre zarfında hizmetinizi gerçekleştiriyoruz. Yaptığımız hizmet ne olursa olsun, ihtiyacınız olanı sağlayacağımızdan emin olabilirsiniz. Yol haritasını çizerken isteklerinizi ve tasarrufunuzu ilk sıraya alıyoruz. Ömür boyu profesyonel iş ortağınız olacağız.

Video Montaj ve Prodüksiyon

Her firmanın tanıtımının yapılacağı bir hikayesi vardır. Bir firmayı kurmak, geliştirmek ve popülerleştirmekten geçen ilk yol tanıtım filmi çekiminden geçmektedir. Firmanızı popülerleştirmek ve yayıngınlaşmasını sağlamak için harika fikirlerimiz var. Siz hayallerinizi anlatırken biz ihtiyacınız olanı tespit edip, onu hayata geçirmek için elimizden gelene yapacağımızdan kuşkunuz olmasın. Sosyal medya ve internet hizmetleriyle video prodüksiyonü harmanyalıp ortaya çıkan en fes hizmetin keyfini çıkarmanız için sizi bekliyor olacağız.

Yanıtla
avatar
Unknown
Admin
6/12/2019 delete

Öncelikle Feyyaz kardeşim'i tebrik ederim paylaşımından dolayı Bütün yazıları ve yorumları okudum Yorumlarda en faydalı yorum sizin
Bende saç losyonu kullanıyorum Aynı zamanda Gaziantep sponsoruyum Bu saç losyonu okadar yayğınlaştıki Düşünün merdivan altında bile yapıyorlar Diyorumki bir insanın canı bu kadar ucuzmu

Yanıtla
avatar
Unknown
Admin
6/12/2019 delete

Meşhur ilacın formülü
Sizin paylaşımınız On numara beş yıldız olmuş İnsanları aydınlattığınız Tebrik ederim sizi.

Yanıtla
avatar
Unknown
Admin
6/12/2019 delete

Meşhur ilacın formülü
Sizin paylaşımınız On numara beş yıldız olmuş İnsanları aydınlattığınız Tebrik ederim sizi.

Yanıtla
avatar
Yusuf korlubaşı
Admin
6/18/2019 delete

Fatih abi binox şampuan ve serum markasını aldı saç çıkartan losyon ismi artık kalktı

Yanıtla
avatar
6/29/2019 delete

He said the health ministry approved and said he did apply for a patent. showed a lot of documents. Then he showed me photos of people who were taken directly from his phone. Even he himself used it for the spill in the hill area and he got a very successful result.

Yanıtla
avatar
Saç çıkaran losyon
Admin
7/03/2019 delete

Saç dökülmesine ne iyi gelir şeklinde arama yaparken fatih abiyi bu sayfada tanıdım. 7 aylık kullanım mükemmel yeni saç oluşumu meydana geldi. Bu adama sahip çıkmak gerektiğini düşünüyorum çünkü rakipleri fake rumuzlar ile karalama yapıyor

Yanıtla
avatar
Veli
Admin
7/06/2019 delete

Saç çıkaran solüsyon mucidi bingöllü fatih arkadaşlar ben 3 kişiden maalesef sahte ürün aldım hiç biri fayda etmedi fatih abinin losyonu ile şuan saçlar çıktı umarım tekrar dökülmez

Yanıtla
avatar
Saç çıkaran losyon kullananlar
Admin
7/08/2019 delete

Bende kullanıyorum çok etkili ama bingöllü fatih olanına dikkat edin şuan adı binox

Yanıtla
avatar
Saç çıkaran serum
Admin
7/11/2019 delete

Bingöllü fatih bugün gördüm binox markasını tescillenmiş hali ile satışa sunmuş. Biz adam uyuyor diyorduk meğerse reis saldırı yapıyormuş. Saç çıkaran serum satıcıları ayağını kaydırmak istiyordu çünkü bingöllü varken piyasaları sıkıntı içindeydi ama reis önlem almış hayırlı olsun saç ekim merkezleri buna çok üzüldü sanırım

Yanıtla
avatar
Adsız
Admin
7/14/2019 delete

çöp olanda gidiyor denemeyin pişmanım ben siteyi kendi reklam sayfasına çevirmiş

Yanıtla
avatar
Unknown
Admin
8/01/2019 delete

Beyler ben birini buldum fakat adam 2500 lira istiyor kendi hazırlıyor karışımı bir sefer kullanıyorsun ömür boyu değil yani ben pahalı diye alamadım gerçekten adam bu işin nirvanasi

Yanıtla
avatar
Saç çıkaran şampuan
Admin
8/21/2019 delete

Binox markasını almış bingöllü fatih abim kullananlar çok memnun şikayet pek yok kullanıcı yorumları bariz şekilde etkili olduğunu gösteriyor. Saç çıkaran şampuan ünvanını elinde tutuyor.

Yanıtla
avatar
Saç çıkartan serum
Admin
8/21/2019 delete

Bingöllü fatih binox markasını almış. Kullananlar çok memnun inşallah bende fayda görürüm.

Yanıtla
avatar
saç çıkaran serum
Admin
9/19/2019 delete

Adamsın bingöllü idolümsün

Yanıtla
avatar
Garanti saç çıkarma
Admin
9/26/2019 delete

Bingöllü fatih binox saç serumu ve şampuan ile 9 ayda saçlarım orman edasında çıktı 1 ay oldu bıraktıktan sonra dökülme olmadı

Yanıtla
avatar
Uraw kozmetik biohira
Admin
10/24/2019 delete

Fatih babadan gerisi boş

Yanıtla
avatar
Binox
Admin
10/27/2019 delete

Muhteşem bir şampuan saçlarım canlandı

Yanıtla
avatar
Bioro saç bakım serumu
Admin
10/30/2019 delete

Bioro bugün reklamlar da gördüm fatih abi ilk çıktığında piyasada kimse yoktu şimdi bioro biohira uraw kozmetik gibi bir çok firma çıktı her nedense gün geçtikte bir firma ortaya çıkıyor

Yanıtla
avatar
Bioro şikayet
Admin
10/30/2019 delete

Bioro saç bakım serumu, az önce önce inceledim dediğin gibi yeni ortaya çıkmış ama üçkağıtçı bir firma her yerde kullanan kişilere ait yorumlar yazdırmışlar hemde kurnazca şikayet var sitesinde okudum 500 yeni kök çıktı ama tüy olarak kaldı diyor yani adam saçındaki tüy sayısını saymış komedi

Yanıtla
avatar
Biohira
Admin
11/02/2019 delete

saç çıkaran formül kadınlar kulübü
saç çıkaran ilaç bulundu
mardinde saç çıkaran ilaç
14 günde saç çıkaran ilaç
saç çıkaran ilaç 2018
2 ayda saç çıkarma ipuçları
saç çıkarma 2018

Yanıtla
avatar
Bioro saç serumu uraw cosmetics
Admin
11/02/2019 delete

14 günde saç çıkaran ilaç
saç çıkaran losyon kullananlar
saç çıkaran losyon yorumları
saç çıkaran solüsyon yorum
saç çıkaran losyon şikayet
bingöllü fatih saç çıkaran losyon
saç çıkaran ilaç 2018
saç çıkaran mavi losyon kullanıcı yorumları

Yanıtla
avatar
Hairon plus
Admin
11/02/2019 delete

saç çıkaran solüsyon yorum
saç çıkaran solüsyon şikayet
saç çıkaran solüsyon yan etkileri
saç çıkaran solüsyon içeriği
saç çıkaran solüsyonu kullananlar
saç çıkaran solüsyon mardin
saç çıkaran solüsyon zararları
saç çıkaran solüsyon midyat

Yanıtla
avatar
Emr saç çıkarıcı serum
Admin
11/02/2019 delete

saç çıkaran losyon kullananlar
saç çıkaran losyon yorumları
saç çıkaran losyon şikayet
bingöllü fatih saç çıkaran losyon
saç çıkaran losyon nasıl kullanılır
saç çıkaran losyon yan etkileri
saç çıkaran losyon mardin
saç çıkaran losyon gerçek mi

Yanıtla
avatar
Saç çıkartan formüller
Admin
11/02/2019 delete

14 günde saç çıkaran ilaç
saç çıkaran ilaç 2018
saç çıkaran ilaç bulundu
mardinde saç çıkaran ilaç
saç çıkaran ilaç mardin
saç çıkaran ilaçlar ve fiyatları
saç çıkaran serum
saç çıkaran solüsyon yorum

Yanıtla
avatar
11/22/2019 delete

Uraw kozmetik yalanı çıktı ortaya şikayet var sitesinde şikayetleri siliyordu profilimdeki blogda birileri kayıt altına almış birde eczanede satılıyor diyor sahtekarlar

Yanıtla
avatar
Adsız
Admin
11/27/2019 delete

Bende yorumlara bakarak ürünü aldım 14 gün oldu. Ne yalan söyliyim saç dökülmem durdu ve saçlarım kalınlaştı fakat tüylenme veya herhangi bir şey görmedim. Şunuda belirtmeden geçemeyeceğim hormonal olarak etkisi olduğunu düşünüyorum kullandığım ilk haftada fark ettim sperm veya meni miktarımda azalma var ve sertleşmede de azalma olduğunu hissediyorum.
Tam olarak 1 ayı doldurunca yine yorum yapacağım durumla ilgili bir gelişme olursa bilginize (tarafsız yorumdur)

Yanıtla
avatar
Kadir
Admin
11/28/2019 delete

Üstteki adsız ne saçma konuşmuş 14 günde saç mı çıkar 6 ay kullandım aksine performans arttı bu rakip bir firma yorumuna benziyor şuana kadar kimse böyle yorum yapmadı bu da yeni taktik mi adamın malı zararsız doğal bitkisel ve saç çıkarıyor Nobel ödülü alır yakında

Yanıtla
avatar
Adsız
Admin
11/29/2019 delete

Kadir, benim hangi ürünü aldığım yorumda yazmıyor ama sen malum ürünü hemen savunmaya kalktın buradan ürünün reklamcısı olduğun çok açık :D
İkinci olarak da ben bir ürünü 6 ay kullansam ve saçımın çıktığını görsem hiç bu foruma falan girip millet ürün için ne yazıyor diye dönüp arkama bakmam veya savunmam ilacı kullanmama bakarım kimse babamın oğlu değil.
Ben burada ürünün iyi veya kötü yönde etkilerini tarafsız bir şekilde belirttim zaten ürünle ilgili iddia 14 günde ilk sonuçların alınacağı yönde ama bahsedilmeyen cinsel yönden etkileri. Dikkat edin içerikte muhtemelen hormonel dengenizi bozacak kimyasallar vardır. Ben yaşadım siz dikkatli olun.(tarafsız yorumdur)

Yanıtla
avatar
Oktay
Admin
12/03/2019 delete

Adsız denen çakala bak tüm yorumları okudum burada herkes fatih beyin ürününden bahsetmiş konu içinde herhangi bir ürün satışı yok ama sen yorumlara bakarak ürünü aldım diyorsun yorumlar da herkes fatih beyin ürününden bahsediyor göz göre göre çakallık yapıyorsun hem o ürünü ima ediyorsun hemde ben isim vermedim diyorsun ha eğer yok fatih beyin ürünü kullanmadım diyorsan sorun yok kelime oyunlarını başka yerde yap 2le madem böyle düşmanları var demek ki doğru yolda bende şimdi inanıp alacağım

Yanıtla
avatar
saç çıkaran sprey
Admin
12/11/2019 delete

Fatih abi serum çok etkili ama kapağını değiştirip sprey sıkacağı gibi yapsan daha iyi olur 2. ayım da kıllar çıkmaya başladı

Yanıtla
avatar
Unknown
Admin
12/28/2019 delete

Ee dayı 20 sene geçti aciklmayacakmisin

Yanıtla
avatar
saç çıkaran losyon
Admin
12/31/2019 delete

Fatih abinin losyonu kullanıyorum gerçekten çok etkili mavi suyu kim çıkardı tartışmasız bingöllü fatih

Yanıtla
avatar
saç çıkaran binox
Admin
1/14/2020 delete

Fatih abi gerçekten saç çıkaran bir ilaç yapmış 14 günde saçlar çıkmaya başladı

Yanıtla
avatar
1/19/2020 delete

Binox hakkını veriyor

Yanıtla
avatar
Sessizler
Admin
3/15/2020 delete

Bu dediniz kaşik tatli kaşinin bi büyü yemek kaşiğimi yoksa tahta yemek kaşiğimi bide çorek otunu yemedek onun yerine sağlikli beslensek olurmu yaptim spor gereği herşeyi yiyemiyorum o karişimi çaldiktan sonra hergün zeytin yağli sabunla yikiycakmiyiz yoksa kalacakmi ve isirgan otunun kaynattimiz sulami yikiycaz hergün yoksa sadece cumartesi günümü isirgan otlu suyla yikiycaz rica etsem cevaplarmisiniz çok soru sordum ama herşeyi doru yaptimdan emin olmaliyim

Yanıtla
avatar
Sessizler
Admin
3/15/2020 delete

Yemek kaşiği dediniz tatli kaşiğinin bi büyüğümü yoksa tahta yemek kaşiği olanmi bide çörek otunu yemek yerine sağlikli beslensek olurmu yaptim spor gereği herşeyi yiyemiyorumda karişimi çaldiktan sonra hergün zeytin yağli sabunla yikacakmiyiz yoksa kalacakmi isirgan otunu kaynattimiz sulami yikiycaz hergün yoksa sadece cumartesi günlerimi o suyu kullanicaz cevaplarsaniz çok sevinirim çok soru sordum ama herşeyi doru yaptimdan emin olmaliyim

Yanıtla
avatar
Sessizler
Admin
3/15/2020 delete

Size bazi sorulsrim olacakta tabi görürseniz

Yanıtla
avatar
Sessizler
Admin
3/15/2020 delete

Size bszi sorulsrim olucsk tabi görürseniz

Yanıtla
avatar
Adsız
Admin
4/11/2020 delete

Bingonlu fatih mi nedir. İnanmayin yorum yapan heo cevresi ve fake hesap. Kuslar icin tuy cikarici viramin kullaniyor uzum cekirdegi filan tabi minoxilde cabasi

Yanıtla
avatar
sohbet
Admin
4/17/2020 delete

Sohbet Telefon yolu ile canlı sohbet, istenilen amaca göre değişiklik gösterir. Canlı sohbet, akrabalar, arkadaşlar veya komşular gibi yakın çevre ile edilecekse, bu iş için tasarlanmış uygulamaların tümü ücretsizdir. Ve bu iş için tasarlanmış uygulamaların tümüne akıllı telefonların uygulama mağazalarından ulaşılabilir. Telefon yolu ile canlı sohbet, yeni insanlarla tanışmak için edilecekse, bu iş için tasarlanmış uygulamaların sadece bazıları akıllı telefonların uygulama mağazalarında bulunurlar. Çünkü bu tür uygulamalardan güvenilir olanları çoğunlukla akıllı telefonların uygulama mağazalarında bulunmazlar.
http://hayalsohbet.net
http://forum.hayalsohbet.net

Yanıtla
avatar
Üstün KOL
Admin
5/23/2020 delete

Hepsi yalaaan. Ben kullandım hiç faydası olmadı

Yanıtla
avatar
Üstün KOL
Admin
5/23/2020 delete

Hepsi yalaaan. Hadi uyar

Yanıtla
avatar
Unknown
Admin
5/26/2020 delete

Kandırmayın milleti yalandan bir yazı altına bir yorum gibi görünen reklam ve milletin cebindeki üç kuruşa göz koyuyorsunuz

Yanıtla
avatar
Unknown
Admin
6/22/2020 delete

Ne losyonmus birileri sac cıkarıyor diyor birileride inanmayın yalan söylüyor diyorlar. Ama bu losyonu ve sampuanı bulan kişi kel yada sacı dökülmüş ise kendinde neden denemiyor herkese sac kıl çıkarıyorda bunu bulandamı fayda etmiyor.

Yanıtla
avatar
Unknown
Admin
6/25/2020 delete

Yorum yazıyorum ama nedense burada yayınlanmıyor

Yanıtla
avatar
Unknown
Admin
7/18/2020 delete

zeytin yagina cörek otu koyun yeter para vermeyin bunlara dolandiricilaa

Yanıtla
avatar
Saç çıkarıcı binox serum şampuan çok kaliteli
Admin
8/05/2020 delete

Abim bir buçuk yıl kullandı saçları çıktı başta düzenli kullanamadı dökülme oldu yine sonra fatih abinin dediği gibi aksatmadı saçlar büyüyünce azaltarak bıraktı şimdi saçları hala var ama şampuana devam ediyor

Yanıtla
avatar
boran
Admin
8/15/2020 delete

ben aylardır kullanıyorum hiç bir yan etki de görmedim en doğal saç çıkarıcı ilaç binox

Yanıtla
avatar
Unknown
Admin
9/21/2020 delete

Isırgan otu tarifi işe yarıyor mu

Yanıtla
avatar
Binox
Admin
11/11/2020 delete

Saç çıkaran tek ilaç 14 günde binox saç serumu başka ilaç yok arkadaşlar

Yanıtla
avatar
Adsız
Admin
9/27/2021 delete

Saç çıkaran binox işe yarıyor

Yanıtla
avatar
Unknown
Admin
2/03/2022 delete

Ben saçlarımın dökülmesinden çok rahatsızdım. Demir eksikliği olduğu için sebebi bu sandım ama değilmiş, kullanmadığım saç için yağ denemediğim maske kalmadı. Dökülme için şampuan ve bakım ürünleri araştırırken Liquid keratin markasına denk geldim. İğneli taraklı bir seti var. Saç Güçlendirici ve Çıkarıcı Keratin Bakım Seti ni aldım. 2 aydır düzenli kullanıyorum. Saçlarımın dökülmesindeki değişim gerçekten inanılmaz. Eşimin de saçlarının ön taraflarında açılmalar mevcuttu. Birlikte kullandık ve gerçekten efsane sonuçlar aldık. Evde böyle bir bakım yapılabildiğini ilk kez bu marka sayesinde öğrendim diyebilirim. İçeriği de tamamen doğal. Kesinlikle tavsiye ederim sonuç harika

Yanıtla
avatar
«En Eski   ‹Eski   201 – 282 / 282   Yeni›   En yeni»

Yorum yapmak istermisin?